Kwaliteit en certificaten

Wij garanderen
voedselveiligheid

Voedselveiligheid is onze topprioriteit. Wij hebben een eigen HACCP-kwaliteitssysteem van waaruit we onze kwaliteit bewaken en we zelfs meer testen dan wettelijk verplicht. Daarnaast zijn we ook BRC gecertificeerd en stellen we dezelfde hoge eisen aan onze leveranciers. Zo controleren we hen ook op kwaliteit en zij zijn net als wij GFSI-erkend.

Downloads en rapporten

Meer inzicht in de richtlijnen die wij hanteren om voedselveiligheid te garanderen? Deze downloads geven meer inzicht in de kwaliteitseisen waar wij aan voldoen.

Maatwerk maakt het verschil

Zijn er specifieke wensen of eisen? HAWI Food Group is gewend aan het leveren van maatwerk. Wij zijn continu bezig met productontwikkeling en bezitten een modern machinepark, waarmee we wensen kunnen vertalen naar producten. 

Neem contact op

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is onze missie

Om zo duurzaam mogelijk gebruik te maken van onze productiemiddelen produceren wij zo verantwoord mogelijk. Zo weten wij precies wat de herkomst is van onze producten, verbruiken we zo min mogelijk gas en elektra en scheiden we ons afval.

In het productieproces zijn onze mensen de motor. Juist daarom vinden we het heel belangrijk om volop aandacht te hebben voor verantwoorde arbeidsomstandigheden en goed werkgeverschap. Wij bieden onze werknemers een gezonde en veilige werkomgeving en hebben veel aandacht voor het behoud van personeel.