Over HAWI Foodgroup

Leverancier en partner
voor vlees en vleesvervangers

Ontstaan vanuit de slagerij, loopt vakkundigheid al meer dan 50 jaar door de bloedbanen van familiebedrijf HAWI Food Group. Met inmiddels de derde generatie aan het roer durven we wel te zeggen dat we specialist zijn in het produceren van vlees- en vegaproducten die verwerkt worden in salades, maaltijden en snacks. Dat onze partners marktleiders zijn in de foodindustrie, maakt ons extra trots! 

Ontzorgen als grootste drijfveer

Naast ons brede productassortiment kunnen onze producten, met dank aan ons vakkundige team en moderne machinepark, geheel naar eigen wens worden geproduceerd. Bij alles wat we doen staat betrouwbaarheid, continuïteit en innovativiteit centraal. Alleen zo kunnen we de producten van onze klanten verbeteren en voldoen aan de vraag van de consument.

Bij alles wat we doen staat betrouwbaarheid, continuïteit en innovativiteit centraal

De HAWI Food Group kernwaarden

Topkwaliteit

Dankzij onze ervaring met productontwikkeling en ons strenge kwaliteitsmanagementsysteem garanderen wij topkwaliteit. De 40 professionals die bij ons werken weten alles van grondstoffen, productiemethoden en de werkwijze van de industrie.

Innovatie

Wij hebben onze eigen afdeling productontwikkeling en laten alles extra testen door onze levensmiddelentechnoloog. Hierdoor kunnen we snel anticiperen op veranderingen in de markt of bij de klant.

Stabiliteit

Afspraak is afspraak. Als we iets zeggen, dan komen we dit ook na. Voor ons heel gewoon.

Flexibiliteit

Wij hebben ons eigen transport in beheer en kunnen daardoor op ieder gewenst moment, ook buiten openingstijden, leveren. Onze geconditioneerde vrachtwagens staan voor je klaar.

50 jaar vakkundigheid

Eind jaren zestig startten de broers Harry en Wim Hetterscheidt naast hun slagerij een vleeswarenbedrijf in Aalten. Al gauw groeiden ze uit hun jasje en verhuisden ze naar Varsseveld. Hier specialiseerden zij zich in het maken van gegaarde vleesproducten voor de salade- en maaltijdindustrie. Hun eerste klant? Johma! Wij zijn trots dat we vandaag de dag nog steeds hun partner mogen zijn.

Naast verhuizen werd er ook flink geïnvesteerd in een modern machinepark. Waar er in de jaren zeventig slechts 100 kilo vlees geproduceerd werd, draaien we tegenwoordig onze hand niet om voor 50.000 kilo! En naast vlees verwerken we nu ook vis- en vegetarische producten.

Extra productiecapaciteit vraagt om versterking en vernieuwing. Zo nam Harry in 1996 de aandelen van zijn broer Wim over en kwamen zijn zonen Benno en Tiddo ook in het bedrijf. We mochten het bedrijf toen een succesvol familiebedrijf noemen. Helaas hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Tiddo en Benno. Des te dankbaarder zijn we dat Jorn, zoon van Benno, nu aan het roer staat van dit mooie bedrijf.

Wil jij ook onderdeel worden van de HAWI-familie?

Doe alsof je thuis bent! Bij ons werken we als een team en is er ruimte voor gezelligheid.

Bekijk vacatures

Kwaliteitscertificaten