Werken bij

Werken bij HAWI

Om topkwaliteit te leveren, heb je een topteam nodig. Collega’s met dezelfde drive en hetzelfde perfectionisme om elke dag weer klantverwachtingen te overtreffen. Waar jij je als medewerker inzet, zijn wij als werkgever flexibel. Want we hebben een Achterhoekse mentaliteit: alles is mogelijk, als het maar in goed overleg is.

Over gezellige feestjes en flauwe grappen vertellen we nog niets. Kom dat maar eens ervaren! 

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jou vacature er niet tussen, en ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kunt versterken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Open sollicitatie

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Met een jonge algemeen directeur aan het roer weten wij één ding zeker. Jong talent heeft de toekomst. Om die reden begeleiden wij diverse studenten. Van productie gerelateerde opleidingen tot opleidingen op het gebied van kwaliteit of financiën. Je bent welkom en we bieden je begeleiding op maat.

Maar ook werknemers die al bij ons werkzaam zijn en willen doorgroeien bieden wij opleidingen aan. Wij geloven dat als je het beste uit jezelf haalt, dit het beste is voor het bedrijf. En dat komt de sfeer dan weer ten goede.

Want een goede sfeer, die is er. Over gezellige feestjes en flauwe grappen vertellen we nog niets. Kom dat maar eens ervaren!